Tapahtumat ja jäsenedut

SAUNALAUTTA MS SUVANTO

Varastotyötekijöiden osasto 030 tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden viettää mukavan illan saunoen ja nauttien poreista Saunalautta MS Suvannolla torstaina 5.8.21. klo 17-20. Tarjolla pientä syötävää sekä virvokkeita.

Jäsenhinta 10 € / hlö.

Lähtö Ratinan rannasta, tulethan ajoissa paikalle.

Ilmoittautumiset 31.7. mennessä nettisivujen www.tampereenvarastotyontekijat.pamosasto.fi

”Ilmoittaudu tapatumaan ”- kohdasta.

Paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian!

TERVETULOA!

Kevätkokous 16.5.2021

 

Osastomme kevätkokous pidetään tänä vuonna poikkeuksellisesti etänä. Tule mukaan kuuntelemaan, miten viime vuosi on mennyt ja mitä tulevaisuuden suunnitelmia osastollamme on. Osallistuminen on nyt helpompaa kuin koskaan, voit kuunnella ja kommentoida vaikka kotisohvalta käsin!

Ilmoittaudu kokoukseen nettisivujen lomakkeen kautta tai sähköpostilla, a.isosalo@gmail.com. Osallistujille lähetetään linkki Skype-kokoukseen.

Syyskokous 15.11.2020

 

Osaston sääntömääräinen syyskokous pidetään 15.11. sunnuntaina klo 14.00. Kokouksessa mm. päätetään ensi vuoden toiminnasta ja valitaan uusi johtokunta seuraavalle kaudelle, eli paljon on tärkeää asiaa!

Kokoukseen on mahdollista tulla paikan päälle tai osallistua Skypen välityksellä. Ilmoittautua voi tämän sivun "Ilmoittaudu tapahtumaan"-lomakkeella, 13.11. perjantaihin mennessä. Ilmoittautuessasi kerro, tuletko paikan päälle vai osallistutko etänä. Etäosallistujille lähetetään osallistumislinkki sähköpostilla lähempänä kokousta. Paikan päälle tuleville on tarjolla pientä purtavaa. Kokoustamme Pamin Tampereen toimistolla, osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 b 3krs.

Nähdään kokouksessa!

Kevätkokous 28.6.2020

Osaston sääntömääräinen kevätkokous pidetään 28.6. sunnuntaina klo 14.00. Kokoukseen on mahdollista tulla paikan päälle tai osallistua Skypen välityksellä. Ilmoittautua voi tämän sivun "Ilmoittaudu tapahtumaan"-lomakkeella. Ilmoittautuessasi kerro, tuletko paikan päälle vai osallistutko etänä. Etäosallistujille lähetetään osallistumislinkki sähköpostilla lähempänä kokousta. Paikan päälle tuleville on tarjolla pientä purtavaa.

Vappumatka peruttu - Tallinnan matka toteutetaan loppuvuodesta, mikäli tilanne silloin jo sen sallii ja mahdollinen uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

 

Vappu Tallinnassa!

Varastotyöntekijöiden osasto 030 tarjoaa jäsenilleen tänä vuonna mahdollisuuden viettää erilaista työväen juhlaa Tallinnassa 1. - 2.5.2020. Matkaan lähdetään yhteiskuljetuksella Tampereen Vanhalta kirkolta 1.5. perjantaina klo 6.20. (bussiin pääsee myös matkan varrella olevilta pysäkeiltä). Megastar lähtee Länsisatamasta kohti Tallinnaa klo 10.30 ja perillä Tallinnassa olemme 12.30. Majoitumme Viru hotelliin, jossa yövytään kahden hengen huoneissa ja aamulla on tarjolla aamupalaa. Kotimatkalle lähdemme Megastarilla  lauantaina 2.5. klo 13.30. Laiva saapuu Helsinkiin klo 15.30 ja satamasta matka jatkuu heti bussilla kohti Tamperetta.

Vappumatkan omavastuu on 66e / jäsen ja hintaan kuuluvat bussikuljetukset, majoitus aamupaloineen ja laivamatkat.Ilmoittautumiset 13.3 perjantaihin mennessä, joko sähköpostilla osoitteeseen uusitalo.miu@gmail.com tai tämän sivun "Ilmoittaudu tapahtumaan"-kohdasta.

Paikkoja on rajoitetusti joten ilmoittaudu pian ja tule mukaan keväiseen Tallinnaan!

Ostosmatka Tuurin kyläkauppaan 8.2.2020 lauantaina

Osasto 030 tarjoaa jäsenilleen perheineen mahdollisuuden lähteä mukaan osasto 503:n järjestämälle ostosmatkalle Tuurin kyläkauppaan 8.2. lauantaina. Matkalle lähdemme bussilla Tampereen Vanhalta kirkolta klo 7.00 ja kyytiin pääsee myös matkan varrelle osuvilta pysäkeiltä. Matka kulkee Ylöjärven ja Kurun kautta ja tauolle pysähdymme Kitusen Kievariin. Ostosaikaa Tuurissa tulee olemaan noin 4,5 tuntia. Matkan hinta on 10e/jäsen, 5e/lapset ja 15e/ei jäsen. Sitovat ilmoittautumiset 6.2. mennessä tämän sivun "ilmoittaudu tapahtumaan"-lomakkeella.

Koko perhe mukaan matkaan ja menoksi!

Paikallispelissä jos jos jossain on tunnelma taattu! Ilmoittaudu mukaan tämän sivun ilmoittautuminen tapahtumaan-kohdassa. Hintakaan ei päätä huimaa. Toimi pian, paikkoja on rajoitettu määrä!

Vuoden 2018 kesäetuna osastolaiset pääsivät huvittelemaan näin edullisesti. Oliko tämä mielestäsi hyvä etu, tätä lisää vai kenties jotain aivan muuta? Laita viestiä "ota yhteyttä"-linkin kautta ja kerro meille, millaisia etuja toivoisit osastoltasi!

 

 

Särkänniemen rannekkeita huippuhinnalla!

 

Osasto tukee jäsenten kesärientoja tarjoamalla Särkänniemen rannekkeita loistavaan jäsenetu hintaan, 16€ / ranneke. Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvipuiston laitteisiin sekä kohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Planetaario, Näsinneulan näkötorni). Rannekkeita saa lunastaa yhden per jäsen ja niitä on tarjolla rajattu määrä. Toimi siis nopeasti!

Rannekkeen voi ostaa laittamalla viestiä tämän sivun "Ilmoittaudu tapahtumaan"-lomakkeella tai s-postia osoitteeseen mayan127@hotmail.com. Ilmoita viestissä nimesi ja yhteystietosi. Maksu tilisiirrolla ennen rannekkeen toimitusta.

Kesäkuu 2021

Ei tapahtumia
Kesäkuu 2021
22 1 2 3 4 5 6
23 7 8 9 10 11 12 13
24 14 15 16 17 18 19 20
25 21 22 23 24 25 26 27
26 28 29 30

RSS

Tässä voit ilmoittautua osaston tapahtumiin. Kirjoita viestiin oma nimesi ja yhteystietosi sekä tapahtuma, johon olet ilmoittautumassa.

CityShoppari

PAMin jäsenet ja PAMiin liittyvät uudet jäsenet saavat jäsenetuna CityShoppari 2020 -sovelluksen edut käyttöön veloituksetta (arvo 9,90 €). Mobiilisovellus toimii kännykässä.

Tilaa sovelluksen aktivointiin tarvittava koodi tekstiviestillä: lähetä viesti "PAM välilyönti jäsennumerosi" (esim. PAM 123456) numeroon 045 7396 0175. Saat paluuviestinä koodin, jolla voit aktivoida sovelluksen. Koodin voit tilata tammikuun alusta lähtien.

Huom! Mikäli olet aktivoinut Cityshopparin jo vuonna 2019 PAMin jäsenetuna, jatkuu sovelluksesi voimassaolo automaattisesti myös vuonna 2020.

Lisätietoja sovelluksesta ja eduista saat Cityshopparin sivuilta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Ehdota toimintaa ja voita leffalippu!

 

Kiitos kaikille ehdotuksista! Leffaliput on arvottu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti. Ehdotuksia ja toiveita saa toki lähettää milloin vaan, vaikkapa näiden sivujen yhteydenotto-lomakkeella. Haluamme mahdollisuuksien mukaan järjestää juuri meidän osaston jäsenten toiveita vastaavia tapahtumia ja etuja!

 

Kerro meille, minkälaista toimintaa toivoisit osaston järjestävän jäsenille tai millaisia etuja kaipaisit. Kaikkien ehdotusten kesken arvotaan yhteensä viisi leffalippua. Ehdotuksia voi lähettää yhteystieto-sivun yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen mayan127@hotmail.com. Toimi pian, leffaliput arvotaan 31.7.2019!